top of page

Professionele behandeling Dermapen in Rotterdam

Wilt u uw huid verbeteren en tegelijkertijd een gezondere huid krijgen? Daar is de behandeling Dermapen in Rotterdam bij onze kliniek geheel op gericht. Dermapen wordt ook wel microneedling of collageeninductietherapie genoemd. Er wordt gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes die op hoog tempo in de huid vibreren. Hierdoor zal er diep in uw huid op een natuurlijke manier het herstelproces in gang worden gezet. Het bindweefsel wordt namelijk geprikkeld waardoor groeifactoren en helende factoren vrijkomen die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. In onze webshop vindt u ook veel verzorgingsproducten met deze topingrediënten voor een extra boost van uw huid. Voor 16:00 uur besteld? Dan verzenden wij uw producten vandaag nog!

Werkwijze bij behandeling Dermapen in Rotterdam

Als huidkliniek in Rotterdam staan wij voor professionaliteit, vakkundigheid en kwaliteit. Zo zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en zijn wij BIG geregistreerd. Dat is voor u van belang om voor vergoeding in aanmerking te komen. Zodra u een afspraak maakt bij onze huidtherapeut in Rotterdam volgt er eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het gesprek is er alle mogelijkheid om uw vragen te stellen en uw wensen naar voren te brengen. Vervolgens zal een huidanalyse worden uitgevoerd om de conditie van uw huid te bepalen. Daarna wordt samen met u gekeken welke gezichtsbehandelingen in Rotterdam bij onze kliniek geschikt zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u weten of Dermapen in Rotterdam geschikt is voor uw huid? Vraag gratis online huidadvies aan!

Image by Jessica Felicio

Microneedling en verschillende huidafwijkingen

Wilt u rimpels, pigmentvlekken of couperose verminderen? Of wilt u de huid rondom de ogen verstrakken en/of grove poriën verfijnen? Deze huidafwijkingen kunnen wij goed behandelen met Dermapen in Rotterdam. Door middel van Dermapen wordt de structuur van uw huid fijner, poriën kleiner en zullen fijne lijntjes minder zichtbaar zijn. Bovendien wordt de celvernieuwing in uw huid gestimuleerd zodat uw huid een echte energieboost krijgt! Wist u dat microneedling vaak wordt gecombineerd met een acnebehandeling in Rotterdam in onze praktijk? Met Dermapen kunnen littekens namelijk minder zichtbaar worden. Wilt u een behandeling voor Dermapen in Rotterdam boeken? Bel dan naar 06-13010888 of mail naar info@clinic-Luxaskin.nl.

Pigmentaties behandelen met Cosmelan

Bent u op zoek naar een behandeling om een onregelmatige huidskleur en donkere vlekken te behandelen? Ook daarvoor kunnen wij u behandelen met de toonaangevende professionele depigmentatiemethode van Cosmelan. Deze formule bevat een combinatie van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid. Ze elimineren hyperpigmentaties gedurende alle stadia van het proces. Hierdoor wordt zowel hun terugkeer als het verschijnen van nieuwe donkere vlekken voorkomen. Wilt u weten welke producten bij uw huidklachten passen? Vraag direct gratis online huidadvies aan en bestel de producten in onze webshop!

bottom of page