top of page

Speciaal voor de mannen introduceren wij

" MANNEN LASERDAG "

Cynasure Elite iQ
5e82357be8b9ec4dd42a10fc_area-2.jpg

🌟 Ontdek Laserontharing voor Mannen - De Ultieme Oplossing! 🌟

Heb je genoeg van het dagelijkse scheren, waxen of epileren? Wil je een langdurige en moeiteloze oplossing om van ongewenst lichaamshaar af te komen? Ontdek laserontharing voor mannen, de revolutionaire behandeling die jouw leven zal veranderen!

🔥 Langdurige Resultaten: Vergeet de eindeloze routine van scheren en waxen! Met laserontharing kun je ongewenst haar op verschillende delen van jouw lichaam permanent verminderen. Krijg een gladde en haarvrije huid waar je altijd van hebt gedroomd.

🔥 Snel en Efficiënt: Onze geavanceerde laserapparatuur maakt het mogelijk om grote oppervlakken snel te behandelen. Of je nu je rug, borst, benen, bikinilijn of andere gebieden wilt ontharen, onze deskundige professionals zorgen voor een snelle en efficiënte behandeling, zonder compromis op kwaliteit.

🔥 Comfortabele Ervaring: Maak je geen zorgen over pijnlijke en ongemakkelijke procedures. Onze lasers zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. Met geavanceerde koelsystemen zorgen we ervoor dat de behandeling zo comfortabel mogelijk is, zodat je kunt ontspannen en genieten van de voordelen van laserontharing.

🔥 Geschikt voor alle huidtypen: Onze lasertechnologie is geschikt voor verschillende huidtypen en haarkleuren. Of je nu een lichte of donkere huid hebt, onze experts passen de behandeling aan om optimale resultaten te garanderen, met de hoogste veiligheidsnormen.

🔥 Vertrouw op onze deskundigheid: Onze laserkliniek is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg en professionele service. Onze ervaren en gecertificeerde laserexperts staan klaar om jouw behoeften te begrijpen en een behandeling op maat aan te bieden die past bij jouw doelen.

💰 Speciale Aanbieding: Boek nu jouw eerste laserontharingssessie en ontvang een exclusieve korting! Bovendien belonen we elke doorverwezen klant met 10 euro commissie. Breng jouw vrienden en familieleden op de hoogte van deze geweldige kans!

Wacht niet langer om van ongewenst lichaamshaar af te komen. Kies voor de kracht van laserontharing en geniet van een haarvrije toekomst! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en jouw reis naar een gladde huid te beginnen.

images.jpg
laser bf af.png
Pakketprijzen


Baardlijn en hals
Baardlijn, hals en nek
Gehele gelaat, hals, nek en oren
Baardlijn en oksels
Rug en schouders
Schaamstreek en billen

 
€ 90,-
€ 150,-
€ 170,
-
€ 90,-
€ 170
€ 190,-


 
Unieke aanbod: zelf kiezen waar je allemaal gelaserd wilt worden voor € 299,- per behandeling.
🌟 Laserontharing voor Mannen - Voor een zelfverzekerd en moeiteloos leven! 🌟
bottom of page