top of page

Retour

Indien je twijfelt over een product, kun je gebruik maken van ons gratis en vrijblijvende online huidadvies. Stuur ons je vraag met een paar duidelijke foto's van je huid. Wij kunnen aan de hand van je foto’s en vraag een advies geven over een passende productkeuze. Huidadviezen worden gegeven door een HBO- gediplomeerde huidtherapeute. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend huidadvies.

Als je een bestelling wilt retourneren, gelden de volgende regels:

  • Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

  • Wanneer je ervoor kiest de producten terug te sturen, moeten de producten met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden naar Clinic LuxaSkin.

  • Indien je een product wilt ruilen voor een ander product zijn de kosten voor het versturen van het nieuwe product voor eigen rekening.

Als je een product terug wilt sturen, kun je het retourformulier gebruiken dat in onze Algemene Voorwaarden staat. Vul dit formulier volledig in en stuur dit samen met de producten naar:

 

Clinic LuxaSkin
Groene Hilledijk 191 B
3073AC Rotterdam

bottom of page