top of page

Over ons

Clinic LuxaSkin is een medische en cosmetische huidkliniek waarin alle huidproblemen behandeld kunnen worden. Wij kijken naar uw huid en elke behandeling wordt op maat uitgevoerd. In een ontspannen omgeving nemen wij ruim de tijd voor u. Samen met u werken we naar een oplossing voor uw huidprobleem.

Wij werken alleen met medisch hoogwaardige gecertificeerde apparaten en producten. Wij scholen ons voortdurend bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, technieken, productkennis en behandelmethodes. Zo garanderen wij de beste behandeling voor uw huid. Daarnaast zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en zijn geregistreerd in het beroepsregister BIG. Dat is voor u van belang om voor vergoeding in aanmerking te komen. De behandelingen worden vaak vergoed door zorgverzekeringsmaatschappijen. De huidtherapeutische behandelingen vallen tot nu toe onder de aanvullende verzekering.

 

De vergoedingen gelden voor:

  • acnetherapie

  • camouflagetherapie

  • elektrische en laser epilatie (gelaat)

  • oedeemtherapie

 

Bij uw zorgverzekeraar kunt u informeren op welke vergoedingen u recht hebt. Deze worden ook in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar vermeld.

KP-logo.jpg
logo-NVH.jpg
bottom of page