top of page

Acnetherapie

Acne (puistjes) is een veelvoorkomende aandoening bij jongeren, maar komt ook voor bij volwassenen. Wij kunnen acne (puistjes) behandelen.

Er bestaat geen standaardbehandeling voor acne. Wanneer er ontstekingsverschijnselen optreden, is de behandeling anders dan wanneer het om mee-eters gaat. De ernst van de aandoening, de klachten, het optreden van littekenvorming, maar ook leeftijd en geslacht bepalen welke behandeling wordt gestart. Als het om acne gaat en u kiest voor een behandeling vindt eerst een  gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats waarin de huidtherapeut bekijkt welk type acne u heeft. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld en er wordt met u besproken welke behandeling het meest geschikt is voor u.

 

Behandelmogelijkheden acnetherapie

Een dieptereiniging: er wordt gekeken naar uw huidtype en aan de hand daarvan wordt de huid grondig gereinigd met speciaal daarvoor ontwikkelde producten. Hierna wordt de huid grondig gezuiverd van onder andere comedonen (mee-eters), papels en pustels. Tenslotte wordt een kalmerend masker aangebracht.

Op basis van de hulpvraag van de patiënt kan de dieptereiniging gecombineerd worden met andere behandelingen zoals: medische peeling, Microneedling en huidverbetering met behulp van lasertherapie.


Heeft u last van acne of acne littekens?

Wij kunnen deze behandelen. Als u een afspraak maakt bij ons vindt een gratis en  vrijblijvend intakegesprek plaats waarin de huidtherapeut een huidanalyse uitvoert en alle behandelingen met u bespreekt. Samen met u wordt de geschiktste behandeling gekozen. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld worden dat met u wordt besproken. Daarnaast worden vóór en na de behandeling foto’s gemaakt om de resultaten te kunnen evalueren. Acne of acne littekens kunnen op meerdere manieren behandeld worden met behulp van medische peeling en/of Microneedling.

 

Bij Clinic LuxaSkin wordt gebruik gemaakt van Mesoestetic producten. Mesoestetic is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Mesoestetic  voldoet aan de medische ISO-normen.

bottom of page